Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Τρίτη, 1 Ιουνίου 2010

Sony Alpha NEX-3 & NEX-5Αυτό που μου αρέσει στις νέες φωτογραφικές της Sony είναι το γραμματάκι «άλφα» επάνω δεξιά. Τις περιμέναμε από καιρό. Οι δυο νέες Next φωτογραφικές είναι η πρόταση και η απάντηση της Sony στη νέα τάση της αγοράς που θέλει φωτογραφικές DSLR κόμπκατ διαστάσεων με εναλλακτικούς φακούς.

«Ζυγίζοντας» στο χέρι σου τις NEX-3 και ΝΕΧ-5 μηχανές αμέσως θα καταλάβεις πόσο ελαφριές και πόσο χορταστικές όσο αφορά τις δυνατότητες τους, ειδικά η NEX-5 είναι ότι καλύτερο αυτή την εποχή το χώρο.
Και οι δυο φορούν έναν γεμάτο αισθητήρα 14,2 Μpixels τεχνολογίας Εxmor που επιτρέπει στο μεγάλο μοντέλο, στην NEX-5, να λαμβάνει βίντεο επιπέδου 1920x1080i τύπου AVCHD με στερεοφωνικό ήχο. Μάλιστα υπάρχει δυνατότητα χρήσης εξωτερικού μικρόφωνου.
Παράλληλα υπάρχει μια εξαιρετικής ποιότητας οθόνη-μόνιτορ 3 ιντσών που αποσπάται από το σώμα της μηχανής, πανέμορφα μενού και η νέα δυνατότητα Sweep Panorama με δυνατότητα 3D. Τις φωτογραφίες αυτές μπορούμε να τις δούμε σε τηλεοράσεις 3D.
Όλη η φιλοσοφία των «άλφα» μηχανών της Sony εφαρμόζεται και εδώ. Έτσι έχουμε επεξεργαστή Bionz, υψηλής ταχύτητας φωτογράφηση μέχρι 7fps σε πλήρη ανάλυση,
Φλας αλλά και ηλεκτρονικό σκόπευτρο θα κυκλοφορήσουν ως προαιρετικά αξεσουάρ. Επίσης θα κυκλοφορήσουν φακοί, αντάπτορες, GPS, μικρόφωνο και άλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου