Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Η τηλεθέαση του σταθμού δεν ξεπερνά το 0,3%!


Μετά τους 16 μισθούς που παίρνουν οι υπάλληλοι του κοινοβουλίου μας και δεν περιεκόπησαν παρά την γενική κατακραυγή διαβάστε σήμερα τι δαπανά η Βουλή για να παριστάνει την παλαι ποτέ ΥΕΝΕΔ! Για να διατηρεί ραδιοτηλεοπτικά μέσα που σχεδόν κανένας έλληνας δεν παρακολουθεί ή που δεν λειτουργούν καν.
Η Βουλή λοιπόν έχει ως γνωστόν δημιουργήσει τηλεοπτικό σταθμό.Τα έξοδα για τη λειτουργία του χάνονται μέσα σε διάφορους κωδικούς του προυπολογισμού της αλλά σε γενικές γραμμές αναμένεται να αγγίξουν τα 6 εκ. ευρώ για το 2010. Απασχολούνται συνολικα 96 άτομα ως τεχνικό,δημοσιογραφικό κλπ προσωπικό, ενώ σύμφωνα με το οργανόγραμμα υπάρχουν 26 κενές θέσεις ακόμα. Κανείς δεν έμαθε ποτέ τα κριτήρια και τη διαδικασία με την οποία επελέγησαν. Η μισθοδοσία τους φτάνει τα περίπου 3,5 εκ. ευρώ, και άλλα 2,5 εκατ είναι τα έξοδα προγράμματος.
'Εχουν προβλεφθεί και 10 εκατ. ευρώ απο τον προηγούμενο πρόεδρο του σώματος για να δημιουργηθούν εγκαταστάσεις (γραφείο, στουντιο κλπ) στην οδό Αμαλίας 22-24 σε κτίριο με μίσθωμα περίπου 900.000 ευρώ το χρόνο. Η τηλεθέαση του σταθμού δεν ξεπερνά το 0,3%. Είναι δηλαδή αν συνυπολογίσει κανείς τηλεθέαση και δαπάνη το ακριβότερο κανάλι της υφηλίου... 'Ετσι η Ελλάδα είναι η μόνη χωρα στην Ευρώπη που έχει συνολικά 5 κρατικά κανάλια που συντηρούν οι φορολογούμενοι της. Την ΕΤ-1, τη ΝΕΤ, την ΕΤ-3, το δορυφορικό της κανάλι και το κανάλι της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου