Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Ανακοινώθηκε και επίσημα η επόμενη έκδοση του Android


Η Google ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τη νέα έκδοση του Android στο πλαίσιο της συνόδου I/O. Το Android 2.2, γνωστό και με την κωδική ονομασία Froyo, φέρνει αρκετές βελτιώσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του. Μια από τις κυριότερες είναι η native υποστήριξη για Flash 10.1, η οποία όπως έχουμε ήδη δει λειτουργεί εξαιρετικά. Πέρα από το Flash 10.1, πάντως, υπάρχουν κι άλλα πράγματα που κάνουν ιδιαίτερα ελκυστικό το νέο Android.
Όπως ανακοίνωσε η Google, το Froyo είναι εξοπλισμένο με έναν νέο compiler, ο οποίος αυξάνει την ταχύτητα της εκάστοτε συσκευής από 2 έως 5 φορές. Προφανώς, υπάρχει μια δόση υπερβολής σε αυτά τα νούμερα, ωστόσο κάθε αύξηση των επιδόσεων είναι πάντα καλοδεχούμενη.
Επιπλέον, ακούγεται πολύ ενδιαφέρουσα η λειτουργία που μετατρέπει το κινητό σε hotspot. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να αξιοποιήσετε τη σύνδεση 3G για να δώσετε Internet μέσω Wi-Fi σε οκτώ συσκευές. Μάλιστα, κατά την παρουσίαση οι ομιλητές έδωσαν με αυτό τον τρόπο σύνδεση Internet σε ένα iPad που δεν έχει 3G, κάτι που προκάλεσε ενθουσιασμό στην αίθουσα.
Οι πρώτες συσκευές με το νέο Android αναμένονται μέσα στο επόμενο διάστημα. Η HTC έχει ήδη δηλώσει ότι θα παίξει πολύ με το νέο λειτουργικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου