Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Πανίσχυρος επεξεργαστής στο νέο iPhone


Εδώ και λίγες ώρες, οι οπαδοί του iPhone έχουν κάθε λόγο να ονειρεύονται την επόμενη υλοποίηση του εμβληματικού smartphone. Σύμφωνα, λοιπόν, με ρεπορτάζ από τη νοτιοανατολική Ασία, το iPhone 4G θα είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή A4. Ναι, αυτόν που υπάρχει στο iPad και δημιουργεί αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που βλέπουμε και θαυμάζουμε.Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει ντόρος με το διαβόητο iPhone που ξέχασε ένας υπάλληλος της Apple σε ένα μπαρ της Καλιφόρνια; Τελικά, φαίνεται ότι δεν ήταν το μόνο ορφανό iPhone! Πριν από λίγες μέρες, μια βιετναμέζικη σελίδα εμφάνισε νέες φωτογραφίες της ίδιας συσκευής που χάθηκε στην Καλιφόρνια. Για την ακρίβεια, δεν επρόκειτο για την ίδια συσκευή, αλλά για άλλο ένα prototype της Apple.
Οι Βιετναμέζοι, λοιπόν, έκαναν φύλο και φτερό το iPhone που έπεσε στα χέρια τους και όπως φαίνεται στα σωθικά του υπάρχει ο A4. Ή τέλος πάντων ένας παρόμοιος επεξεργαστής αγνώστων επιδόσεων.
Αν ισχύουν όλα αυτά, τότε το iPhone 4G θα είναι πανίσχυρο. Να δούμε, βέβαια, τι θα την κάνει η Apple όλη αυτή τη δύναμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου