Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Από τη Τζούλια στη... Ντούβλη


Ποιος Ερντογάν, ποια οικονομική κρίση, ποια μέτρα; Κυκλοφόρησε επιτέλους η ροζ ταινία της Μαριάννας Ντούβλη και ποιος τώρα να ασχοληθεί με αυτά αφού συνέβη αυτό το ιστορικό γεγονός; Αλήθεια είναι καλύτερη... ηθοποιός από την Τζούλια Αλεξανδράτου, θα πουλήσει περισσότερα από 200.000 αντίτυπα; Βαθυστόχαστα ερωτήματα τα οποία ίσως ούτε ο πατέρας της αποδόμησης μπορεί να απαντήσει...
Η ξανθιά wannabe τηλεπερσόνα θέλοντας να ακολουθήσει τα χνάρια της έτερης ξανθιάς Τζούλιας Αλεξανδράτου και να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της γύρισε αυτό το DVD στο οποίο συμμετέχουν μερικά από τα δυνατά “χαρτιά” της ελληνικής εταιρίας παραγωγής ροζ ταινιών.
Πυροβολισμοί, γυρίσματα, συναντήσεις με την Τζούλια Αλεξανδράτου και τον μάνατζερ της, άπειρα πεταμένα λεπτά τηλεοπτικού χρόνου αποτέλεσαν μια φθηνή διαφήμιση για μια εξίσου φθηνή παραγωγή. Οικονομική κρίση βλέπετε, οι περικοπές αφορούν όλα τα... επαγγέλματα.
Και όχι η ηθική κατρακύλα δε σταματά εδώ. Η ξανθιά - “θέλω να φάω τη Μενεγάκη” δήλωσε προ ολίγων ημερών πως έκανε σκληρό πορνό για το παιδί της αφού θέλει να του εξασφαλίσει χρήματα για το μέλλον του από τις πωλήσεις των ερωτικών της ταινιών... Φαίνεται πως η κ. Ντούβλη διαβάζει νυχθημερόν την Financial Times και ανησύχησε με τις δεινές προβλέψεις για το οικονομικό μέλλον της χώρας μας όποτε γιατί να μην κάνει ένα ροζ DVD αφού δεν μπορεί να βρει αλλού δουλειά; Μάλιστα, αποφάσισε να εργαστεί σκληρά και να κάνει τη δική της... τριλογία.
Σε μια εποχή που η πολιτική βρίσκεται στην παρακμή της, έτσι και η τηλεόραση δείχνει πως δεν είναι στα καλύτερά της αφού εδώ και μέρες εκπομπές προαναγγέλλουν την κυκλοφορία του συγκεκριμένου DVD. Φυσικά μην ξεχνάμε την ασταμάτητη προβολή της Τζούλιας Αλεξανδράτου σε τέτοιο βαθμό που αρκετοί τηλεθεατές είπαν “Ήμαρτον!”.
Κάποιοι ίσως δεν έχουν καταλάβει πως ο κόσμος έχει άλλους προβληματισμούς και δεν ενδιαφέρεται να δει με ποιον κάνει σεξ μια γυναίκα που έχει εμφανιστεί για λίγα λεπτά στην τηλεόραση. Οι περικοπές και η αυξανόμενη ανεργία είναι θέματα που φοβίζουν τους Έλληνες οι οποίοι αισθάνονται πως φως στον ορίζοντα δεν υπάρχει.
Ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη στο ψεύτικο lifestyle αφού έχει νοημοσύνη και καταλαβαίνει τι πραγματικά συμβαίνει. Και όσο και αν έχουν κουράσει όλα όσα ακούγονται για την οικονομική κρίση άλλο τόσο έχει κουράσει η επανάληψη και η προσπάθεια ενασχόλησης με πράγματα που δεν έχουν καμία αξία. Αυτό που καταφέρνουν οι “διάττοντες αστέρες” είναι να προκαλούν την προσοχή ακόμα και όσων τους αποδοκιμάζουν. Όπως και εμείς. Ωστόσο η διάρκειά τους κρατά όσο μια φωτοβολίδα...
Κουνώντας το μαντίλι στην Ελλάδα που χάνουμε ας κάνουμε το ίδιο στην παρακμή που βλέπουμε καθημερινά τα τελευταία χρόνια....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου