Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Carla Bruni: "Ο Nicolas βαριέται πλέον το σεξ μαζί μου"


«Η Carla Bruni δεν απολαμβάνει ούτε στο ελάχιστο την σεξουαλική της ζωή με τον Nicolas Sarkozy». Αυτό ισχυρίζεται ο συγγραφέας ενός νέου βιβλίου με τίτλο «The Promise» που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα σε ολόκληρο τον κόσμο.
Αν και το κύριο θέμα του βιβλίου είναι ο Barak Obama και οι επιδόσεις του στην Αμερικανική προεδρία, εντούτοις γίνονται μεγάλες αποκαλύψεις και για την ερωτική ζωή, αλλά και πολλές άλλες άγνωστες πτυχές της ζωής του ζεύγους των Ιλισίων.
Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός δημοσιογράφος, ο οποίος στο παρελθόν έχει ασχοληθεί εκτενώς τόσο με τους Obama, όσο και με άλλα πρωθυπουργικά ζεύγη, αναφέρει ότι από τότε που ο Sarkozy ανέλαβε την γαλλική προεδρία, οι υποχρεώσεις είναι τόσο μεγάλες και πολλές που δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για σεξ ανάμεσα στον ίδιο και την Carla, με αποτέλεσμα εκείνη να παραπονιέται ουκ ολίγες φορές για το… «πάγωμα» που έχει επέλθει στην ερωτική τους ζωή.Το πρώην supermodel, 42 ετών σήμερα, ανέφερε σε φιλικό του πρόσωπο ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζεται τώρα από τον πρόεδρο, ουδεμία σχέση έχει με αυτόν του παρελθόντος. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που οι δυο τους είχαν φθάσει σε σημείο να απολαμβάνουν ερωτικές στιγμές, καθυστερώντας ακόμη και υπουργικά συμβούλια ή κρίσιμες συναντήσεις του Nicolas Sarkozy. Μάλιστα, αυτό το διάστημα, το μόνο που την απασχολεί είναι το σεξ και ουδόλως ενδιαφέρεται για τα προβλήματα της χώρας της.
Σύμφωνα μάλιστα με το βιβλίο, η Carla είχε εκμυστηρευτεί το… «πρόβλημά» της στην καλή της φίλη Michelle Obama, κατά την διάρκεια του ταξιδιού του ζεύγους της Γαλλίας στην Αμερική. «Μάλιστα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο συγγραφέας του βιβλίου, «η Bruni ρώτησε την Obama εάν εκείνη και ο Barak, είχαν «στήσει» ποτέ κάποιον για να…έλθουν πιο κοντά. Και εκείνη απάντησε αμήχανα πως… όχι!».
Aυτά βέβαια πρέπει να τα περιμένει κανείς, ιδίως εάν σχετίζεται με μία γυναίκα σαν την Bruni, η οποία πριν από λίγα χρόνια είχε δηλώσεις πως… βαριέται αφάνταστα την μονογαμία. Αλλωστε, η προσωπική της ζωή είναι κάτι παραπάνω από πολυτάραχη. Ονόματα όπως ο Mick Jagger και ο Eric Clapton, καθώς και ο πρώην πρωθυπουργός Laurent Fabius είδαν από κοντά τι εστί… Carla.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου