Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Ένα smartphone με σούπερ κάμερα από την Altek



Μπορεί να μην ξέρουμε ακόμα τα πάντα για το νέο smartphone της Altek, αλλά είναι σίγουρο ότι έχει καταφέρει να τραβήξει την προσοχή μας. Αυτό που δεσπόζει στο νέο Altek Leo είναι φυσικά η κάμερα. Όχι μόνο το γεγονός ότι απαθανατίζει στιγμές στα 14 megapixels (!) ή ότι τραβάει video υψηλής ανάλυσης, αλλά το οπτικό zoom 3x που κοιτάει στα μάτια πολλές από τις compact μηχανές που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Συνδυάστε τα όλα αυτά με ένα Xenon φλας για τις φωτογραφίες και ένα LED για τα videos κι έχετε ένα πολύ δελεαστικό πακέτο.
Η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του ομολογουμένως καλαίσθητου smartphone. Αν κρίνουμε, πάντως, από τα πλήκτρα μπροστά, τότε κατά πάσα πιθανότητα μιλάμε για λειτουργικό Android. Το μόνο που ξέρουμε στα σίγουρα είναι ότι διαθέτει Wi-Fi και 3G. Συνηθισμένα πράγματα, δηλαδή.
Μέσα στο επόμενο διάστημα θα γνωρίζουμε περισσότερα για το Leo και προφανώς η Altek θα το διαθέσει στην αγορά με όσο χαμηλότερη τιμή γίνεται για να ανταγωνιστεί τα μεγαθήρια του χώρου. Ας περιμένουμε, λοιπόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου