Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Το Samsung Bada κάνει απόβαση στην Ευρώπη


Το νέο Samsung Wave S8500 είναι πλέον γεγονός. Το ολοκαίνουργιο smartphone της κορεάτικης εταιρείας άρχισε να διατίθεται στην ευρωπαϊκή αγορά και οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για ένα κόστος της τάξης των 430 ευρώ στη Γερμανία. Μιλάμε, φυσικά, για λιανική τιμή, χωρίς κάποιο συμβόλαιο με πάροχο. Η Vodafone στη Μεγάλη Βρετανία έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα διαθέσει το νέο Wave δωρεάν με συμβόλαια που θα ξεκινούν με πάγιο γύρω στα 30 ευρώ. Καθόλου άσχημα για ένα τόσο εντυπωσιακό κινητό κι ελπίζουμε να δούμε και στα μέρη μας τέτοιες προσφορές.
Το Wave S8500 είναι το πρώτο smartphone της Samsung που φοράει το ολοκαίνουργιο λειτουργικό Bada. Το νέο OS είναι εξαιρετικό στη χρήση του, ωστόσο το μεγάλο στοίχημα για τη Samsung είναι αν θα καταφέρει να προσελκύσει αρκετούς developers που θα το εξοπλίσουν με εφαρμογές.
Κατά τα λοιπά, το S8500 έχει Super AMOLED οθόνη 3.3 ιντσών, την οποία έχουμε δει από κοντά και μας έχει αφήσει άφωνους με τη φωτεινότητά της, ακόμα και έξω στον ήλιο. Είναι επίσης εξοπλισμένο Wi-Fi και Bluetooth, ενώ η κάμερα έχει αισθητήρα 5 megapixels με LED flash. Είναι σημαντικό ότι μπορεί να γράψει video στα 720p, οπότε έχετε και ένα μίνι camcroder.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου