Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Λίφτινγκ στο Hotmail


Ενέσεις ανανέωσης κάνει η Microsoft στην υπηρεσία των email της, σε μια προσπάθεια να ξεπεράσει Yahoo και Google.
Μια από τις “μεγάλες” αλλαγές που πραγματοποιεί η Microsoft είναι ότι τα έγγραφα θα μπορούν να ανοίγουν και να συντάσσονται στην διαδικτυακή μορφή του λογισμικού του Office.
Παράλληλα, στον τομέα ασφαλείας το Hotmail έχει βελτιώσει το φίλτρο των spams, ενώ πλέον εντοπίζει και τις επιθέσεις υποκλοπής στοιχείων του email.
Ο Γουόλτ Χαρπ, ένας εκ των διευθυντών του Windows Live υποστήριξε ότι πολλές από τις αλλαγές έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους χρήστες να έχουν τον πιο αποτελεσματικό έλεγχο στα εισερχόμενα μηνύματα τους.
“Μηνύματα από μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από registrations ή updates σε sites περνούν από τα εισερχόμενα. Για παράδειγμα, ένα φίλτρο θα επιτρέπει στους χρήστες να δούν μηνύματα από μα πηγή, όπως το Amazon ή το Facebook τα οποία θα ομαδοποιούνται αυτόματα”, υποστηρίζει ο Χαρπ.
Παράλληλα, έχουν προστεθεί και εργαλεία που θα επιτρέπουν γρήγορη επεξεργασία των links, των φωτογραφιών και των βίντεο που συμπεριλαμβάνονται στα μηνύματα.
Το σύστημα Active View θα προβάλει τις φωτογραφίες στην κορυφή του παραθύρου που χρησιμοποιεί ο χρήστης, χωρίς να τον στέλνει σε διαφορετική σελίδα.
Για την ανανέωση του Hotmail συνεργάζονται μεταξύ άλλων το Flickr και το Youtube.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου