Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Sharp LC- LV3 is equal to LC-LE925?


3D LED LCD TVs... τέσσερις από 40 έως 60 ίντσες

Και πάλι από την Ιαπωνία τα νέα, στηυν οποία η Sharp παρουσίασε την 3D LED LCD σειρά της. Εκεί, ο κωδκός θα είναι LV3... εμείς όμως γνωρίζουμε ότι στην Ευρώπη θα είναι LE925.
Όπως και να έχει, η 3D LED LCD σειρά της Sharp αποτελείται από τέσσερις τηλεοράσεις με διαστάσεις στις 40, 46, 52 & 60 ιντσών.
Όλές χρησιμοποιούν πάνελ ανάλυσης FullHD, στα 1080p, τεχνολογίας UV2A και τετραχρωμίας Quattron.
Θυμίζουμε, ότι με δεδομένη την υψηλή φωτεινότητα που μπορεί να αποδώσει ο συνδυασμός των τεχνολογιών UV2A & Quattron, σύμφωνα με την θεωρία αλλά και τα λεγόμενα της Sharp, η απόδοση 3D εικόνας δεν υποφέρει από μειωμένα ποσοστόα φωτεινότητας, όπως συμβαίνει κατά κανόνα.
Η συχνότητα σάρωσης τρέχει στα 200Hz και βάσει των πρώτων πληροφοριών, συνδυάζει 100Hz από το πάνελ και 100Hz από την σάρωση του οπίσθιου φωτισμού.
Ο τελευταίος υλοποιείται με φωτοδιόδους σε διάταξη Edge-LED και οι πρώτες πληροφορίες δεν κάνουν λόγο για τοπικό έλεγχο της φωτιενότητας.
Και οι τρεις τηλεοράσεις συνοδεύονται από ένα ζευγάρι γυαλιών ενεργού φωτοφράκτη (active shutter), μοντέλο AN-3DG10, διαθέτουν διπλούς επίγειους ψηφιακούς δέκτες, ενώ επιτρέπουν και εγγραφή προγραμμάτων σε εξωτερικούς σκληρούς δίσκους μέσω της θύρας USB.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου