Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

LG Infinia 55LX9500 is finally Ready


Ready to go...3D

Με σχετική καθυστέρηση, είναι έτοιμη τελικά και η κορυφαία σειρά της LG σε ότι αφορά στις 3D LED LCD τηλεοράσεις προς το... παρόν. Αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες προς το τέλος του χρόνου θα λανσαριστεί ακόμα μία.
Με δύο σειρές την LX6500 και την LX9500, συμμετέχει η LG στην 3D κούρσα, όσο αυτή έχει υπόσταση και στην πράξη πέρα από την θεωρία, με δεδομένη την απουσία ταινιών.
Η σειρά λοιπόν LX9500 είναι και αυτή έτοιμη να λανσαριστεί. Το πότε δεν το γνωρίζουμε. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι κάποια αρχικά προβλήματα ξεπεράστηκαν και το προιόν είναι πια σε θέση stand by.
Θυμίζουμε ότι έχουμε να κάνουμε με τηλεόραση 3D LED LCD, που φέρει ενσωματωμένο τον αισθητήρα που οδηγεί τα ενεργού κλείστρου γυαλιά.
Το πάνελ τεχνολογίας IPS, παρέχει ανάλυση FullHD, στα 1080p, φωτίζεται από φωτοδίδους σε διάταξη Edge-LED που παρέχουν τοπικό έλεγχο της φωτεινότητας (Local Dimming) βάσει της τεχνολογίας I.O.P (την έχουμε ήδη δει στην LE8500) και σαρώνεται στα 400 Hz, από τον συνδυασμό 200Hz από motion compensation μέσω του TruMotion και 200Hz από την σάρωση τοθυ οπίσθιου φωτισμού (scanning backlight) η οποία μάλιστα σύμφωνα με την LG αποτελεί και το μεγάλο της όπλο στην καταπολέμηση του CrossTalk κατά την απόδοση 3D εικόνας.
Εδώ να σημειώσουμε ότι οι ιθύνοντες της LG ανέφεραν κοφτά, ότι το σύστημα τους I.O.P (Integrated Optical Plate) δεν έχει ουδεμία σχέση με το σύστημα που παρουσίασε η Sony, η οποία και αυτή παρέχει με ανάλογη διάταξη τοπικό έλεγχο της φωτεινότητας στην σειρά HX900 (θα προβούμε σε ανάλυση του θέματος...)
Η σειρά LX9500, είναι Wireless Ready, πληροί το πρωτόκολλο DLNA, παρέχει ρυθμίσεις isf, υπηρεσίες από την πλατφόρμα NetCast με πρόσβαση σε YouTube, Picasa & Accuweather, ενώ διακρίνεται και από το πλούσιο multimedia προφίλ της.
Στην ουσία πρόκειται για την σειρά LE8500, με σάρωση στα 400Hz και 3D εικόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου