Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Philips 46PFL9705 Hands on


H 46PFL9705, όπως και η 58PFL9955, φορά πάνελ UV2A, με εγγενή ανάλυση χρώματος στα 10Bit, σαρώνει την εικόνα στα 400Hz συνδυάζοντας 200Hz από το πάνελ (motion compensation) και κατά την απόδοση 3D εικόνας (κρατήστε το αυτό!) και 200Hz από την σάρωση του οπίσθιου φωτισμού, ενώ σε ότι αφορά τον τελευταίο υλοποιείται με φωτοδιόδους σε διάταξη Direct LED, με 224 ζώνες ελέγχου οι οποίες περιέχουν 4 φωτοδιόδους η κάθε μία.
Με εμπλουτισμένες ρυθμίσεις, στις οποίες έχει προστεθεί και ρύθμιση του συντελεστή διόρθωσης gamma, η κορυφαία 16:9 τηλεόραση της Philips για το 2010, παρέχει ομολογουμένως εξαιρετική ποιότητα εικόνας, αναδεικνύοντας τις όποιες αρετές των πάνελ UV2A.
Αυτό σημαίνει υψηλή φωτεινότητα σε συνδυασμό με χαμηλή κατανάλωση, στοιχεία καταλυτικά και για την 3D εικόνα.
Οι πρώτες λοιπόν εντυπώσεις μας, χωρίς να έχουμε στοιχεία μετρήσεων, είναι λίαν θετικές.
Αυτή η Philips, για άλλη μία φορά θα κλέψει τις εντυπώσεις από το ράφι, όπως συνηθίζουμε να λέμε, μόνο που τώρα είναι πολύ πιο ισορροπημένη.
Είδαμε εξαιρετική ευκρίνεια, δηλαδή συνδυασμό ανάλυσης και οξύτητας, ειδικά σε σκηνές με κίνηση. Παρατηρήσαμε επίσης απουσία του Halo εφέ, όπως και ζηλευτά μειωμένη παρουσία του clouding από τον οπίσθιο φωτισμό.
Τα 200+200Ηz, διακρίνονται από τον αέρα στην κίνηση τους και η παραδοσιακή αναλαμπή από το scanning backlight έχει αντικατασταθεί από μία αίσθηση διάρκειας μικρών ριπών, η οποία ομολογουμένως είναι περισσότερο αποδεκτή.
Επίσης, εντυπωσιακή ήταν τόσο η απόδοση των χρωμάτων, όσο και το εύρος της αντίθεσης. Το Bright Pro, ανεβάζει θεαματικά την φωτεινότητα κορυφής, σημείο στο οποίο πάσχουν οι LCD έναντι των Plasma.
Εντυπωσιακή ήταν τόσο η απόδοση των χρωμάτων, όσο επίσης και η λειτουργία Super Resolution on SD/HD η οποία αναβαθμίσει θεαματικά την ευκρίνεια αρχείων video χαμηλής ποιότητας.Βέβαια κρατάμε τις όποιες επιφυλάξεις μας, μέχρι να δούμε την τηλεόραση στο δικό μας χώρο. Όμως οι πρώτες εντυπώσεις είναι λίαν θετικές....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου