Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Αλεξανδράτου- Ντούβλη Αποκλειστικό: Τους έγινε πρόταση να παίξουν μαζί σε ροζ DVD!



Τη Τζούλια Αλεξανδράτου με τον Μένιο Φουρθιώτη να πίνουν τον καφέ τους μαζί με τη Μαριάννα Ντούβλη είδαν όσοι βρέθηκαν χθες το απόγευμα στο café «Best Friends» στην Πολιτεία.
Οι δύο πρωταγωνίστριες της εταιρίας παραγωγής πορνό του Δημήτρη Σειρηνάκη, αν και τον τελευταίο καιρό έχουν ανταλλάξει άκρως υποτιμητικά σχόλια, εθεάθησαν να συζητούν σε πολύ φιλικό κλίμα. Μάλιστα, έφυγαν όλοι μαζί με το τζιπ της Μαριάννας Ντούβλη — με την Τζούλια να κάθεται στο πίσω κάθισμα και να αφήνει τον Μένιο συνοδηγό δίπλα στη μέχρι πρότινος αντίζηλό της.
Και ενώ οι φήμες θέλουν τις δυο γυναίκες να συναντήθηκαν προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους στο επόμενο ερωτικό DVD της εταιρίας Sirina, ο κοινός τους, πλέον, μάνατζερ, Μένιος Φουρθιώτης με επιστολή του στα Μέσα υποστήριξε πως η χθεσινή συνάντηση ήταν καθαρά τυπική και στόχο είχε να «συζητηθούν οι λεπτομέρειες για την εκδήλωση που οργανώνει η Sirina» στην 3η Αthens Erotica 2010, στην οποία θα παραβρεθούν η Τζούλια και η Μαριάννα.
Σύμφωνα όμως με αποκλειστικές πληροφορίες , οι δυο γυναίκες ενδέχεται όχι μόνο να συμπρωταγωνιστήσουν σε νέο ροζ dvd αλλά θα έχουν μία άκρως τολμηρή κοινή ερωτική σκηνή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου