Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Ηugh Hefner : Ο "σωτήρας" του Hollywood



Την πινακίδα του Hollywood, το “σύμβολο των ονείρων και των ευκαιριών”, έσωσε ο ιδρυτής του Playboy, Hugh Hefner, δωρίζοντας 900,000 δολάρια, προκειμένου η κυβέρνηση της Καλιφόρνια να διατηρήσει την ιδιοκτησία της γης, όπου βρίσκεται η πινακίδα, που κινδύνευε να αγοραστεί για περαιτέρω οικοδομική ανάπτυξη.
Ο Hefner δεν ήταν ο μόνος ωστόσο που προσέφερε χρήματα για τη σωτηρία της πινακίδας, καθώς συνολικά, ομάδα ακτιβιστών, συγκέντρωσε το ποσό των 12,5 εκατομμυρίων δολαρίων, που απαιτούνταν για τη διάσωσή της.
"Τα όνειρα και οι φαντασιώσεις της παιδικής μου ηλικίας προέρχονταν από τις ταινίες και οι εικόνες που δημιουργούνταν στο Hollywood είχαν μεγάλη επίδραση στη ζωή μου και στο Playboy", δήλωσε ο Hefner και πρόσθεσε: "Όπως έχω πει και παλαιότερα, η πινακίδα του Hollywood είναι ο Πύργος του Άιφελ του Hollywood και χαίρομαι που βοήθησα να διατηρηθεί ένα τόσο σημαντικό ορόσημο του πολιτισμού".
Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια, Arnold Schwarzenegger, υποστηρικτής της πρωτοβουλίας αυτής, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, κατά την οποία ανακοίνωσε το ποσό που συγκεντρώθηκε.
Όπως μάλιστα δήλωσε, όταν πληροφορήθηκε την πρόθεση των φιλόδοξων αγοραστών, να γκρεμίσουν την πινακίδα και στη θέση της να χτίσουν πολυτελείς κατοικίες, έκανε "ό,τι θα έκανε και ο εξολοθρευτής... άλμα στη δράση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου