Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Η απάντηση της Τζούλιας Παπαδημητρίου για το χρέος του Τόλη


«Από τότε που χώρισα με τον κύριο Βοσκόπουλο, δεν έχω καμία οικονομική εκκρεμότητα, τόσο με τον ίδιο, αλλά και με το Δημόσιο. Επίσης δεν έχω πλέον καμία συναισθηματική εκκρεμότητα με τον πρώην σύζυγό μου», δήλωσε η Τζούλια Παπαδημητρίου το μεσημέρι της Τρίτης (18/05) σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν μαζί της οι δημοσιογράφοι της εκπομπής του Ant1 «10-1 μαζί».
Η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή πήρε σαφείς αποστάσεις από την υπόθεση του υπέρογκου χρέους του προς το Δημόσιο, ενώ παράλληλα διέψευσε όσα είχαν διαρρεύσει μέσω του περιβάλλοντος της νυν συζύγου του Τόλη Βοσκόπουλου, ότι δηλαδή η οφειλή των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ αφορά την πρώην γυναίκα του.
«Οποιαδήποτε χρέη ή αδυναμίες έχει ο κος Βοσκόπουλος ας τα χρεώσει εκεί που πρέπει, όχι σε εμένα», συμπλήρωσε με νόημα η κα Παπαδημητρίου, επισημαίνοντας πως δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να προβεί σε δημόσια δήλωση.
Υπενθυμίζεται πως στην ανακοίνωσή του, ο Τόλης Βοσκόπουλος αναφέρει πως οι φορολογικές του υποχρεώσεις γεννήθηκαν σε χρόνο κατά τον οποίο δεν γνώριζε καν τη σημερινή σύζυγό του και δεν σχετίζεται ούτε κατ’ ελάχιστον με την ίδια, καθώς και ότι η συζυγική του σχέση ήταν άλλη.
Παρ’ όλα αυτά, η δήλωση της κας Παπαδημητρίου είναι κάτι παραπάνω από σαφής και ξεκάθαρη και διευκρινίζει ότι ουδεμία σχέση έχει ή επιθυμεί να έχει με τον καλλιτέχνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου